Fokus på: Fäktskor NIKE Ballestra 2 – White-Gold

Ben- och fotarbete på nästa nivå.Det är viktigt att ta hand om sina fötter. Det är de som bär upp och stabiliserar hela vår kropp. Något som inte minst är viktigt för oss fäktare. En vanlig orsak till skador på fötter, rygg och knän är att många inte har rätt skor på fötterna. Vi på FäktByrån brinner för att hjälpa dig till bästa köp så att du och dina fötter mår så bra som möjligt.

Våra fötter kan se väldigt olika ut. Dock har allas fötter vissa saker gemensamt. Foten innehåller 26 ben, 57 leder och 108 stycken ledband. Dessutom innehåller foten ett stort antal muskler som alla har till uppgift att stabilisera upp hela kroppen.

Bättre stöd för vristen med skor som är byggda för stabilitet och kontroll. Om du söker snabbhet är det ett par NIKE Ballestra 2 som ska sitta på fötterna och din motståndare kommer att vara häpen av beundran. Äg pisten i ett par nya NIKE Ballestra 2 fäktskor. Gjorda för fäktare som vill ha det bästa.

Beskrivning:

Stabil, lättviktig fäktsko Rymlig framtill i tårna Formgiven med en mjuk mellansula och bra stötdämpning. Bra hälgrepp, med stabilhälkappa. Kirum material för ultimat hållbarhet.

Sidosnörning för att undvika friktion, slitage och ökad smidighet.

0 visningar0 kommentarer