Nike Zoom - fäktskor

Är du redo för en ny säsong? https://shop.faktbyran.se/.../faktskor-nike-air-zoom.../


Ben- och fotarbete på nästa nivå.

Det är viktigt att ta hand om sina fötter. Det är de som bär upp och stabiliserar hela vår kropp. Något som inte minst är viktigt för oss fäktare. En vanlig orsak till skador på fötter, rygg och knän är att många inte har rätt skor på fötterna. Vi på FäktByrån brinner för att hjälpa dig till bästa köp så att du och dina fötter mår så bra som möjligt.

Våra fötter kan se väldigt olika ut. Dock har allas fötter vissa saker gemensamt. Foten inne

håller 26 ben, 57 leder och 108 stycken ledband. Dessutom innehåller foten ett stort antal muskler som alla har till uppgift att stabilisera upp hela kroppen.

Bättre stöd för vristen med skor som är byggda för stabilitet och kontroll. Om du söker snabbhet är det ett par Nike Air Zoom som ska sitta på fötterna och din motståndare kommer att vara häpen av beundran. Äg pisten i ett par nya Nike Air Zoom fäktskor.


Beskrivning:

Lätta, luftiga med sömlös ovandel. Rymlig framtill i tårna. Zoom Air och Poronfyllning för bättre dämpning på ställen med hög belastning. Extra tåligt och slitstarkt material på områden med högt slitage. Yttersulan speciellt utformad för stabilt fäste. Vikt: 275 gram. Luftig ovandel, sömlöst foder ger en bekväm passform Ingen skavande innersula. Bra flex i tåpartit, rundad häl för smidig marche och rompe. Bra hälgrepp.

5 visningar0 kommentarer