Skaffa nya fäktskor!

Fäktskor KEMPA ”ATTACK PRO” - få par kvar - passa på!

Köp här

Släpp loss ditt fotarbete

Det är viktigt att ta hand om sina fötter. Det är de som bär upp och stabiliserar hela vår kropp. Något som inte minst är viktigt för oss fäktare. En vanlig orsak till skador på fötter, rygg och knän är att många inte har rätt skor på fötterna. Vi på FäktByrån brinner för att hjälpa dig till bästa köp så att du och dina fötter mår så bra som möjligt.


Våra fötter kan se väldigt olika ut. Dock har allas fötter vissa saker gemensamt. Foten innehåller 26 ben, 57 leder och 108 stycken ledband. Dessutom innehåller foten ett stort antal muskler som alla har till uppgift att stabilisera upp hela kroppen.


Bättre stöd för vristen med skor som är byggda för stabilitet och kontroll. Om du söker snabbhet är det ett par KEMPA Attack PRO som ska sitta på fötterna och din motståndare kommer att vara häpen av beundran. Äg pisten i ett par nya KEMPA Attack PRO fäktskor.


Den nya högpresterande fäktningssko KEMPA Attack Pro är ett framgångsrikt resultat av samarbete mellan tre tyska företag: Allstar, Uhlmann och Kempa. Attack Pro kombinerar högsta funktionalitet och överlägsen hållbarhet med en dynamisk design.

Beskrivning:

Slitsstark sula och sidor, tillverkad i högkvalitativ material.

Bra greppegenskaper.

Utmärkt stötdämpning.

Anti halkegenskaper.

Förstärkt skydd för skosnören.

Matix-tyg med Kevlar.

Lättvikt.

1 visning0 kommentarer